Уредно водоснабдевање на општинама Нови Београд, Сурчин и Земун
,

Након квара на производном погону Бежанија, када је током ноћи дошло до умањења притиска и повремених прекида у водоснабдевању, на општинама Нови Београд, Земун и Сурчин, успостављен је уредан систем водоснабдевања у овим општинама. Становници овог дела града имају редовно снабдевање хигијенски исправном и здравом водом за пиће.

Извињавамо се на неугодности и захваљујемо корисницима на показаном разумевању.

Стабилизација водоснабдевања на општинама Нови Београд, Земун и Сурчин
,

Због квара на производном погону Бежанија, током ноћи умањен притисак и повремене прекиде у водоснабдевању имали су становници општина Нови Београд, Земун и Сурчин. Санација проблема је завршена у раним јутарњим часовима и у току је пуњење система и стабилизација водоснабдевања. Уредан притисак и редовно водоснабдевање очекује се у првој половини дана.

Извињавамо се корисницима на неугодности и молимо за разумевање.

Прекиди у водоснабдевању на општинама Нови Београд, Земун и Сурчин
,

Због квара на производном погону Бежанија, умањен притисак и повремене прекиде у водоснабдевању осетиће становници општина Нови Београд, Земун и Сурчин.

Стабилизација водоснабдевања очекује се у току ноћи. Екипе интензивно раде на отклањају сметњи.

Извињавамо се корисницима на неугодности и молимо за разумевање.

Одржана интерактивна обука у мултимедијалној сали на Макишу

Данас, 02.10.2024.године одржана је обука у пуној мултимедијалној сали на Макишу са темом „ Управљање временом“. Обуку је држао проф. др Зоран Пуношевац, председник Асоцијације за квалитет и стандардизацију Србије у заједничкој организацији Сектора за интегрисани систем квалитета и Сектора за опште и кадровске послове.

На овој интерактивној обуци, учесници су имали прилике да кроз тестове и разговор чују и науче на који начин да организују приоритете на послу у сврху бржег и бољег пословања.

Реконструкција водоводне мреже на општини Барајево
,

У улици Дражановац на општини Барајево почели су данас, 01.10.2024. године, радови на реконструкцији водоводне мреже и трајаће до половине децембра 2024. године.
Постојећи ливено гвоздени цевовод пречника 150 и 80 милиметара биће замењен новим дуктилним ливено гвозденим цевоводом пречника 150 милиметара, у дужини од 670 метара.
На реконструисану мрежу биће повезано девет хидраната, 19 кућних прикључака и четири бочне улице.